Mijn naam is Mark Brouwer. Samen met mijn partner woon ik in
Driel. Dit is een mooi Gelders dorp parallel aan de Rijn waar de rust van
de natuur en de heerlijke drukte van Arnhem stad op een steenworp afstand te vinden zijn.

Al tijdens mijn studieperiode is het laten groeien van mensen en organisaties één van mijn belangrijkste drijfveren. Dit is de reden dat ik de opleiding Human Resource Management (HRM) heb gevolgd in Nijmegen. Momenteel werk ik als personeelsadviseur voor de gemeente Berg en Dal. Dit is een prachtige generalistische functie waarin alle elementen van HRM tot de orde van de dag behoren.

Naast mijn expertise in HRM heb ik een opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd. Ik ben gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding en outplacement. Hiermee vul ik mijn brede functie van adviseur aan met een specialisme waarin langere contacten en intensievere begeleiding centraal staat.

Waarom?
Ik ontmoet vaak mensen die aangeven geen energie meer te krijgen van het werk dat ze doen. Dit kan veel verschillende redenen hebben, zoals bijvoorbeeld een koerswijziging van een organisatie, in- door- en uitstroom van collega’s of een privésituatie die aan het veranderen is. Opvallend genoeg blijven mensen vaak zitten waar ze zitten, terwijl ze steeds meer opzien tegen het werk. Daar kan een interessante gedachte achter zitten, namelijk “je weet wat je hebt, maar je weet niet wat je zult krijgen..”

Ik vind het belangrijk om mensen te coachen en begeleiden op een manier waardoor ze zichzelf beter leren kennen. Ik help mensen ontwikkelen en meer zelfinzicht krijgen. Dit doe ik in de richting van een vakgebied, organisatie of andere keus die klopt. Dit is voor ieder mens anders en uniek. Ook voor jou!